Nu när Halloweenfirandet är förbi så kan ju äntligen vinter- och jultemat ta över. Håll med om att det är mycket trevligare med snöflingor och pepparkakshus än avhugna fingerkakor och blodiga cupcakes
Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen. Bred blandningen över kassler och broccoli och strö över osten
För övrigt så ligger den mittemot "Travellers bookshop" från filmen "Notting Hill". Den smakar verkligen autentiskt och är spännande med sin brytning mellan mustig, het och sötsyrlig gryta, kryddigt ris kokt i mjölk med russin, söt persika och knapriga nötter och mandel
Den här rätten är från programmet Tinas cookalong, riktig god och hyffsat snabblagad. Blanda mandel, rödlök,vitlök, currypasta, kanel, lime, mynta, koriander, honung och mixa med en stavmixer till en tjock massa
Hej på er,. Vi hade gäster på besök igår och som vanligt brukar jag försöka passa på att baka ”lite extra” att båda bjuda på och skicka med gästerna lite hem… Det brukar alltid vara uppskattat och så slipper jag ha kvar en hel massa fika som ingen riktigt orkar äta upp
Nåja, med en indiskt matlagningskurs i ryggen serverar jag (i mitt tycke) indisk mat av betydligt högre kvalitet än samtliga restauranger jag provat mig igenom i Malmö
daal - så länge nu, så idag när regnet faller ner utanför fönstret (för femte dagen i rad) ochmitt huvud bankar och halsen kliar, då kände jag att - idag är dagen
Kakan smakar ljuvligt av kanel och de karamelliserade äpplena på toppen smälter i munnen. Kakan kallas upside down cake då man efter tillagningen i pannan vänder kakan upp och ner innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.