Passade på att baka en sats havrerutorilångpanna som vi ska avnjuta nu ikväll. Platta sedan ut degen i en bakplåtsklädd långpanna och nagga med en mjölad gaffel och skär skåror i brödet
Jag gillar bröd som gräddas ilångpanna för det har frallornas smidighet (man kan frysa och sedan ta upp precis så många man vill) men man slipper bull-rullandet
Smörj och bröa en långpanna och häll i smeten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Ingredienser. Instruktioner. Häll mjöl, socker, havregryn och bakpulver i en bunke. Smält smöret och häll det tillsammans med sirapen och äggen över de torra ingredienserna
En perfekt kaka tillfredagsfikat, då den gräddas ilångpanna och räcker till många. Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.