Jag säger egentligen samma sak varje år men det tål att sägas igen, vad glad och tacksam jag är över alla trevliga, inspirerande och härliga människor jag har träffat i och med bloggen
e födelsedag förra helgen, men det är inte alltid man har tid att blogga på direkten. Ni som har följt bloggen en längre tid har nog lagt märke till att jag inte gillar vanliga tårtor med bottnar och grädde
Hur har ni det där ute i snöiga Sverige. Här är det bara fin fint. och mer snö ska det ju komma. Så än blir det inte vår, även fast jag börjar längta rätt så rejält nu
Happy 1st Advent. God morgon och glad första advent. Huset är pyntat med så mycket tomtar och julkrafs jag mäktar med (vilket inte är så mycket, om man jämför med många, tror jag)
Happy Halloween. Halloj vänner. Här har vi ätit gott p r e c i s heeeela dagen. Läskiga muffins och hemska gravar varvat med godis från trick-or-treat hinken - oj oj oj måtte denna helgen snart vara slut, är verkligen nere i en svacka just nu när det gäller att stå emot alla dessa kalorier och har ätit på tok för mycket av allt de senaste dagarna
Pastrami är fantastiskt gott. Denna saltade köttbit är full av smaker. Man saltar in köttet i en kryddig saltlag sedan kryddar man köttet och röker den
Ni kanske såg på Instagram och Facebook att jag igår lade ut en bild med en liten "teaser" på den nya Tasty Health-appen som kommer släppas efter sommaren
Lite hallowwen firande även på denna blogg. Happy Halloween. URL/Bloggadress. 31 Oct. 15. 30. 0kommentarer. Det är chokladmuffins med en dulche de leche fyllning, täckt med en geischaganach och sen marsipan och godis
Snart är Halloween slut men här kommer ändå en hälsning. Passar på att visa upp mina spökmaränger. De smakade utmärkt i marängswissen jag gjorde till efterrrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.