Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. svamp, t ex skogschampinjoner. 12 piroger Ingredienser 2 kycklingfiléer 140 g bacon 200 g svamp, t ex skogschampinjoner 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, grovmald 2 dl lätt crème fraiche 1 tsk soja 0,5 dl bladpersilja, strimlad Pensling
För några år sen så gräddade jag Krabbelurer lite då och då och vi åt till lyxig fika hemma men framförallt så hade vi med oss Krabbelurer på utflykter men sen har jag glömt bort dem under en lång tid för att i förra veckan när vi skulle till Mariebergsskogen plötsligt komma på dem igen
Så ända in i hoppsan god, och jag harhaft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. I alla fall så måste jag säga att den här tårtan/bakelsen är helt sagolikt god och ska du baka något i helgen tycker jag absolut att du ska testa denna kokos och jordgubbsstubbe
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Testa nu den här, lovar attdina gäster vill ha receptet. Ja, det var för den här godsaken jag utsatte mig för björbärstaggarnas krig, jädrans var de där sticksiga sakerna anfaller en
Så håll koll. Eftersom man inte har några längre sovmornar här hemma nuför tiden, satte jag och Vincent en bulldeg tidigt så de kunde vara klara till fikat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.