Rör smör med riven pepparrot och dijonsenap och bred ut över laxen. Anrättningen skulle göra sig väldigt bra till pressad potatis men eftersom jag vill hålla kolhydratsintaget lite lågt så fick det räcka med ett konstaterande
Jag funderade på det när jag lagade denna salladen tidigare i veckan och när jag stod där i medharicotsverts-påsen i handen inser jag att jag också stavar fel
150 g Färska haricotsverts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. 1Tillsätt haricotsverts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök och haricotsverts
Häll i haricots vets och stek tills dem blir lite mjuka. 200g frysta haricotsverts1-2 vitlöksklyftor1 msk rapsolja1 burk tomatsås (á 400g)svartpepparsaltHetta upp en kastrull med rapsolja. 200g frysta haricotsverts
Skär paprikan, salladen och ananasen i bitar, lägg i tillsammans medlaxen. Salta med örtsalt. 2 msk salt1 lax AnanasPaprikaSalladBasilikaGräslökDill. Skär laxen i mindre kuber, ångkoka eller koka laxen i 7 minuter, undertiden koka upp vattnet med salt och buljongen, när vattnet har kokat, ta av kastrullen från plattan, lägg i couscousen, låt stå i 3 minuter, krydda med basilika, dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.