Smula sedan granolan över en plåt som du ställer in i 150 grader varmluft cirka 15-20 minuter. Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag
Förvara granolan i burk med tättslutande lock i upp till 6 veckor. Sätt ugnen på 150°. Blanda vatten, olja, salt och honung i en liten skål och rör tills honung och salt löst sig
För någon vecka sedan så gjorde jag granola eller om man istället vill kalla det musli. Blanda sedan i pumpafrön och valfri torkad frukt, jag hade ingen torkad fruk hemma, så det uteslöts, men har nu köpt hem, så jag har i det när jag strör min granola på yoghurten
Jag tänkte dra till med ett recept som passar fint till alla frukostar här i höst, en riktigt god musli att slänga på kvargen, yoghurten eller vad det nu är du lägger i frukostskålen
Granola. Nu har jag i alla fall testat att göra granola och den är jättegod (man kan äta den med sked direkt från burken om man vill, även om det inte är att rekommendera eftersom man lätt äter alldeles för mycket)
Här är recept på Granola/musli, gluten- och stärkelsefri. Så jag håller mig borta från makens granola. Jag har i helgen gjort god ganola/musli till maken
Blandar i tranbären och russin och häller upp granolan på burk. Jag hade en påse müsli hemma som inte ätits upp för att den var så ”höig” och tråkig så jag gjorde den lite roligare genom att rosta den med lite vatten, honung och olja samt tillsatte lite russin och tranbär
Det här är en vardagsräddare för mig och ett av mina favoritrecept. Nu har jag gjort det så många gånger att jag mest höftar ihop det, det blir bra ändå
Med tanke på alla recept på granola och müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Granola recept. Förvara granolan i fina glasburkar. Granola recept. Jo, det jag egentligen ville dela med mig av idag är mitt superenkla, goda och nyttiga granola recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.