Lägg de kokta revbenen i en skål och tillsätt marinaden. 3-4 stycken. 2. Tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och salt och låt revbenen koka på medelvärme i ca 50 minuter. Värm ugnen till200 grader. Stek i ugn i ca 20 minuter så att de får fin gyllenbrun färg och är genomvarma. 2 st Lagerblad
Revbensspjäll till jul. Blanda alla ingredienserna till en glasering. Koka revbensspjäll i vatten tillsammans med övriga ingredienser i 30 minuter. Griljera dina revbensspjäll i ugnen cirka 20 minuter, 175 grader. 2 lagerblad. 2 dl honung. Revbensspjäll till jul1 kg revbensspjäll 1 gul lök 2 lagerblad svartpeppar. Glasering tillrevbensspjäll2 dl honung 1 dl olivolja 1,5 tsk flingsalt 1 tsk malen ingefära
Koka korven i lättsaltat vatten, lagerblad och kryddpeppar i ca 20 minuter. 2 kg blandfärs. 1 1/2 kg fläskfärs. 1 l mjölk (röd). Krokfjälster ca 10-15 meter
Värm vinbärsgelén i en kastrull ihop med övriga ingredienser till glazen. Stek spjället mitt i ugnen, 175 grader, i 1-1,5 timme eller tills benrn lossnar lätt och köttet känns klart. Pensla bensidan med glazen och stek i ugnen i 2 min. Vänd sedan spjället och pensla andra sidan och stek ytterligare i 2 min. Upprepa ytterligare 2 gånger per sida. 1-1,5 timme eller. 2 min V. 2 min Up. 2 gånger p
Blanda samtliga ingredienser till smeten. Doppa järnet i smeten, smeten ska nå upp till kanten. Fritera struvorna tills de har fått fin färg och lossnar från järnet
Tillsätt sedan chokladsmeten med en tunn stråle, lite i taget, och vispa kraftigt samtidigt. 200 g mörk eller vit blockchoklad. 200 g mörk eller vit blockchoklad
Bryt kavringen i bitar och kör i matberedare till smulor. Smält smöret och tillsätt och kör lite till. Fördela blandningen i formen/formarna och tryck till lite
Tillsätt gelatinbladen och rör om. Om du inte ännu har klart på hurdan dessert du ska servera under julen så kan jag starkt rekommendera en krämig pannacotta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.