Skillnaden på tillagningen när det gäller vit sparris mot grönsparris är att man måste skala den. ja, vad ska man säga, sååå himla gott ju, hittade svensk vit sparrisoch var förstås tvungen att köpa den
Bryt bort den grova, träiga nedersta delen av sparrisenoch skölj sparrisen. Extra gott blir det om man toppar med en eller två hoprullade skivor lufttorkad skinka på varje tallrik och dekorerar slutligen med några blad ruccola
Grön sallad. Servera laxenmedsparris, fetaostsalladen och örtsåsen. Hetta upp en stekpanna med smör och stek sparrisen tillsammans med pressad vitlök och krydda med salt och citronpeppar
Laxmed salt,citronpeppar,rivet citronskal och lite rapsolja. koka broccoli och häll av vattnet mixa ihop med lite crémefrachie, örtsalt och svartpeppar
Koka upp lika mycket cream fraiche och matlagningsgrädde om du valt att använda matlagningsgrädde (det går även att reda av spadet från sparrisen), smaksätt med valfri buljongtärning (ex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.