Ha en godfortsättningpå detta nya år. Godfortsättning och kram till er båda. Kantarellsås valde jag att testa min systers recept och den var såååå himla god, Dessutom var det himla kul att få en anledning att använda de Trattkantareller som jag och dottern plockade och torkade tidigare i höstas
Vi firade nyår tillsammans med godavänner hemma hos oss. )Som drinktilltugg hade jag bland annat gjort min pesto påcashewnötter som jag serveradepå baguetteskivor stekta i olivolja
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Friterapå båda sidorna tills dom är gyllenbruna. Blanda torrjästen med övriga torra ingredienser. Blanda ihop degvätskan med det torra ingredienserna och ta sist i äggen
Vill man att det ska gå fortare kan man ju förbereda köttet dagen innan och bara slänga nergrönsakerna när man kommer hem från jobbet så står maten på bordet snabbt som ögat
Men först tänkte jag påminnaer gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.