Vänd i gurka och krydda med salt, peppar och socker. Servera till potatisen och laxen. Krama ur vätskan och mixa med crème fraiche, basilika och persilja
Idag tömde jag påsen med fryst och hackad bladspenat, som jag haft öppnad alldeles för länge och fräste upp det tillsammans med finhackad färsklök, vitlök och innanmätet från auberginen jag gröpt ur här om dagen då jag gjorde Tacofylld aubergine
varmröktlax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Men det var inte det jag tänkte delge er idag, egentligen,utan gårdagensmiddag. Detta var som sagt otippat gott, perfekt middag på en fredagskväll eller vilken helgkväll som helst
När aiolin bundit ihop riktigt kan du hälla på oljan lite snabbare. Dagen efter föreläsningen med Annika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinna måltider jag ätit tidigare, bestående av stor mängd pasta och mackor
Egen varmröktlax är otrolig prisvärt jämfört med den köpta. Om man har en klotgrill med lock är det faktiskt lättare att varmröka en laxbit än att grilla den
Varmröktlax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissallad med alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Servera soppan med bröd. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
ju mer spenat du kostar på dig ju mer grönare blir såsen. Börja med såsen. Köp en varmröktlax, koka lite färskpotatis, marinera lite spenat och lägg lite energi på en god kall sås till så har du en jättegod rätt att bjuda vännerna på
Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis, kokt sparris, kokta sockerärter och citron. Värm gärna laxen i folie i ugnen, 15 minuter. 600 g lax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.