Sen är det bara att njuta och ja, den går att laga en kulen söndag när man ändå är hemma och donar. Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Igår var det Internationella barndagen. Smaksatte pastan med oljan från de soltorkade tomaterna. De har en egen frukt- och grönsaksdisk från Solmarka (ligger söder om Kalmar) med biodynamiskt odlat
Skär smöret i bitar och blanda ner det. 1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
För att lyckas med det tror jag att man ska låta barnen vara med och vara delaktiga i köket så de får se hur matentillagas och vilka ingredienser som finns i maten de ska äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.