Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater. Skär äpplen och lök i klyftor och bryn lite grand på medelvärme, lägg dem tillsammans medkycklingen i formen
Så jag fyllde en kycklingfilémed lite saker vi hade hemma och åt matvete till, supergott. Linda sedan skinkan runt och lägg ned i en ugnsfast form med ”skarven” nedåt
Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanosten och spara lite till serveringenHacka soltorkade tomaterna fintBlanda riven ost medtomateroch philadelphiaostenTa lövbiffarna och lägg en klick av ost-smeten på och vik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
Absolut bästa delen av kycklingen är i mitt tycke, låren men då ska de vara urbenade ochfyllda. Finns massor med sätt och smaksättningar men denna variant är en stor favorit
Lägg dem med skarven ner i en ugnsform. Lägg ut lårfiléerna på skärbräda och vik ut dem. Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.