Häll av vattnet och kör den till mos med hjälp av en elvisp. 1salladBörja med potatismoset. 1Rör ner margarin eller smör, mjölk lite i taget, salt och peppar och kör lite till med elvispen. 1Servera med en sallad
Ta upp kålhuvudet med en hålslev och lossa försiktigt fina blad. Mosa potatisen med en gaffel. Blanda mjölken och ströbrödet med potatismoset och den frästa lök- och kålblandningen
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris (gärna basmati) 1 gul lök ca 500 g nötfärs 1 tsk olja 1 krm kanel 1 tsk spiskummin 1 tsk sambal oelek 1/2 dl tomatpuré 1 köttbuljongtärning 400 ml kokosmjölk 1 msk majsstärkelse 1/2 dl vatten 3 tomater salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.