Lillördag igen. Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna. För första gången denna vecka blev lunchpromenaden åter en skön upplevelse med solbrillorna på
8 knäckebröd (Små runda eller brutna portionsbitar av en större rundel) 100 g lagrad ost (ex västerbottensost) 0,5-1 tsk hel kummin 8 ägg salt 1 dl crème fraîche rapsolja, till stekning 250 g rökt fisk (ex böckling eller makrill) 1 knipplök (eller gräslök) flingsalt
Frittata är en härlig italiensk omelett som man gör i ugnen och som kan varieras på tusen olika vis. Servera frittatan med salladen och en klick naturell yoghurt
Frittata är en italiensk äggbaserad rätt av omelettyp. Frittata di cipolle görs med lök. Frittata di maccheroni är en välkänd pastagratäng där man återvinner spaghetti, och också kan innehålla tomater
Frittata är en perfekt lunch som man snabbt slänger ihop med det man har hemma. Man skulle kunna kalla det för en riktig proteinbomb för en frittata innehåller mycket protein
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.