Fritera några minuter på varje sidatills de är gyllengula och frasiga. hops och kärlek delar medsig av sittfavoritrecept, läs mer om Sandra Back och David Langseth
FacebookTwitterPinterestGoogleE-postSkrivutMerPocketTumblrLinkedInRedditTelegramWhatsAppSkype. Lägg upp den grillade romansalladen och riv över parmesan, strö över färska plockade örter och krasse, avsluta med sojamajonnäs
Friteradkycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta medbiffmed bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilémed en portvinssås
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inteblir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friteradkycklingmed sötsur sås
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrikmed hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.