Från en kålmask till en annan
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vegetarisk kål- & nötgryta, 4-6 pers 1 gul lök, finhackad
  • 2 + 1 vitlöksklyftor, 2 finhackade och 1 pressad/riven
  • 1 msk gul curry
  • 1 valfri chili (kan gott ha i en lite hetare variant), finhackad
  • 1 burk cocktailtomater eller krossade tomater
  • 1 ½- 2 burkar vatten (6-8 dl)
  • 2 grönsaksbuljongtärningar 150 g vitkål
  • 150 g rödkål
  • 1 dl ekologiskt och osötat jordnötssmör
  • 1 burk kikärter (240 g avrunnen vikt)
  • 1½ dl jordnötter eller cashewnötter
  • färsk hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.