I min jakt på vegetariskarätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums
En förträffligt god vegetarisk pastasallad. Den här supergoda pastasalladen snodde jag ihop för att ta med som matsäck när vi åkte på en utflykt häromsistens
Förutom allt jag nämnt ovan är det också enmaträtt som är praktiskt att ha med sig i matlådan. Det finns flera anledningar till att den lever kvar än idag
Här kommer en sketagod Vegetarisk Bean Chili. Är det den ultimata Veggochillin. Vegetarisk chili. Har man kött i grytan så möter liksom köttet den fylliga smakenmen i envegetarisk gryta får man möta upp med mer smak
Koka quinoan enligt anvisning på paketet. Vegetarisk Färs. Skala vitlöken och pressa ner i havresmeten. Tillsätt ägg, timjan, basilika, chiliflakes, salt och peppar och slutligensojafärsen
som räddat oss flera gånger när matlagningsinspirationen inte är på topp, tiden inte är på vår sida eller när vi helt enkelt är galet sugna på indisk mat
Ingen stekning av auberginer med sprättande fett, ingen kokande av ostsås. Jag gillar moussaka men inte att tillaga den eftersom all matlagning som ta mer tid än dryga halvtimmen (exklusive tiden i ugnen) är slöseri med tid enligt min mening
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.