Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Igår tog min dotter studenten och till den lagade jag marinerad fläskfilé. Putsa fläskfiléerna. Bryn dem i smör en panna, krydda med salt, peppar och grillkrydda
Bryn nu fläskfilén i smör runt om i den varma stekpannan. Perfekt till buffén och picknick med smak av Italien av de soltorkade tomaterna och balsamvinäger från Modena
Ansa fläskfilénoch skär den till mindre bitar. Servera med några stänk tryffelolja och vitlöksbröd. Ha därefter ner strimlad paprika, serranoskinka ochsoltorkade tomater
400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven. 500-600 g fläskfilé. 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja
Klipp persilja över och på med riven ost. Hacka tomat ochparmaskinkaoch fördela ovanpå. Ledig dag betyder tvätta och sortera tvätt, förbereda blogginlägg, promenera, handla och förbereda helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.