Man känner doften på långt håll. Här görs sista vikningen på Pain au Levain, innan den ska in i ugnen. på en gång förstår man att det här brödet kommer att bli mer grillat än gräddat
Häll på den varma mjölken under omrörning. 1Vispgrädde, chokladsås och minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen och nutellan i botten på en mugg
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Du kanske gillarSockerfria browniesMugcake på naturligt visPåskgodis utan raffinerat sockerStekt äpple med mandelcrunch och vaniljsåsHemmagjorda kryddblandningar – ekologiskt och utan tillsatser
Det är alltid lika spännande att ta en titt på bloggens statistik i slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsrecept i listan, det beror förmodligen på att jag ofta delar mina bakningsrecept i bakningsgrupper på facebook
ValnötsbrödVitlöksbrödKnäckebrödTunnbrödKex/krutongerVitt bröd (ex baguette)Varma mackor från smörgåsjärnetSå varför inte pröva en fisksoppa med lax nästa gång, med potatis, ananas och sockerärtor gjord på kokosmjölk med smak av röd curry och ingefära eller en gräddig klassiker med massor av olika sorters fisk, grädde, dill och potatis samt lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.