TIPS inför matlagning. Som ni vet, älskar jag både att äta och laga mat. Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Du vet väl hur man enklast gör sin egen majonäs. Du vet väl att du kan söka påpåskmat i min blogg genom att klicka på etiketten "påsk" som du ser i högermenyn
Till maten drack vi ett otroligt gott vin som passade alldeles utmärkt till maten. Jag kan tipsa om att inte ta för mycket av bittermandelaromen, jag gjorde det och det tog liksom överhanden, håll dig till några få droppar eller hoppa över
Detta gör att jag i stort sett alltid lagar och äter min lunch hemma och slipper tänka på att ha med mig matlåda till jobbet (har alltid med mig mellanmål dock)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.