Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. Har ni inte testat så gör det, det är enkelt och det går snabbt - max en timme tar det från det att ni börjar tills ni kan njuta av varma, mjuka, nygräddade frallor
En perfekt sysselsättning som samtidigt gav lite välförtjänta pauser i rivningsarbetet. Kort och gott ett bröd som är både stort, luftigt och fantastiskt gott
Istället för enbart grädde som fyllningen i en budapestrulle har, har jag fyllt denna tårta med vaniljkräm blandat med grädde, vilket inte gör den alltför mastig och dessutom passar det väldigt bra till marängen och hallonen
Tre saker som jag inte bara instagrammar att jag gör utan verkligen använder sen. Som ni märker så har det varit lite tystare på Äppelhysterifronten den här hösten
Visst kan det se superläckert ut med överdekorerade cupcakes och tårtor som man knappt vågar skära i, men ibland kan det vara lika gott med en helt vanlig sockerkaka
Bröden ska inte jäsa något efter utbakning utan den jäsning som sker är när de står i ugnen. Jag hade prov igår så därför blev det inget bloggande i helgen men nu tänkte jag titta in med ett snabbt och enkelt recept på goda frukostbullar
Finns det något ljuvligare än hallon på sommaren. Somrigare kaka går nog inte att hitta. Jag själv är lite överkänslig mot hallon men äter det ändå för det är så fasligt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.