Blanda majonnäs, crème fraiche, salt, peppar, dill och hälften av rödlöken. Skala räkorna och hacka några av dem i bitar medan lämna många hela för en bra textur
Vill bara lägga upp två härliga rätter vi lagade i helgen. Räk & avocadosallad på toast. Har inte points beräknat dem menförrätten är ett smart val i alla fall
Toppa med ytterligare enblomkålsbotten så det blir som entoast. Ingredienser. Blomkåls toast. Stek på varje sida tills toasten är krispig och genomvarm
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
ToastSkagen. Det här receptet på skagenröra är Per Morbergs och är helt fantastiskt. Serveras på smörstekta toastskivor toppade med en riklig klick löjrom
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.