Krydda med Örtsalt*, Chili* & Citron*. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Jag gjorde Lasagne häromdagen, så gott. Recept på den Glutenfria Färskpastadegen finns HÄR. Jag kavlade helt enkelt ut degen och skar ut lasagneplattor som jag sedan lade i en ugnsform varvat med en tomatsås
Men nu finns det goa grajor i affären så man kan göra en eko-reko-red-thai-curry igen. Så här är det. Scampi som kan köpas billigt är gott MEN förstör miljön eftersom dessa odlingar gått helt överstyr
Glutenfri, ekologisk vegopizza. Allt är ekologiskt, bortsett från kronärtskocka. I mina yngre dagar var pizza ofta på middagsmenyn men nu för tiden köper jag kanske pizza 1 gång om året, och då oftast på nyårsdagen
Barilla Fusilli Eko. Koka upp lätt saltat vatten och koka fusillin al dente. Skär under tiden den rökta osten i tunna stavar, skölj körsbärstomaterna och dela dem i klyftor
Mina krav när jag väljer pizzeria är att de ska ha färska champinjoner, ser jag i menyn att de inte har det så ratar jag dem direkt & går vidare till nästa pizzeria
5 cl Vaniljvodka 2 cl Passionsfruktslikör 2 cl Limejuice 3 cl Sockerlag 1 st Passionsfrukt Serveras med Ett litet glas Bubbel Rekommenderad passionsfruktslikör Passoã Alternativ till vaniljvodka Vodka
(Eko, Glutenfri, Fri från Raffinerat Socker & Laktosfri). Jag hade gjort en Mjuk Palsternacks-kaka kvällen innan (den blir som godast om den får "stå till sig lite" i kylen) som jag sedan toppade med en Kokos & Citron "glasyr"
Av en händelse ser jag att Ekonära butiken är öppen. Under konversationen med en av ägarna föll blicken på ett litet svampdekorerat lock, och ta mig tusan var det inte syltade kantareller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.