Värm upp grädden i en kastrull men var noga med att den inte får börja koka. Dela Dumlekolorna i mindre bitar och rör ner dem i grädden och rör tills de smält
After eightgrädde. Kladdkaka. Värm grädden, den får inte koka. Rör i chokladen, rör tills den lösts upp. Vispa ihop ägg och socker och tillsätt det smälta, varma smöret
Tillsätt chokladen och rör tills allt smält. Dubbel kladdkaka och massor av kärlek. ( ägget du ska dela knäcker du i en skål, slå sönder gulan och häll ner hälften i smeten)
Använde mig av Pampas DeliDulcedeLeche Baking, eftersom den har så himla god smak, men får man inte tag på den finns färdig karamelliserad mjölk att köpa i mataffären, brukas finnas på bakavdelningen, annars så får man koka en burk kondenserad mjölk i tre timmar och låta den svalna
dulcedeleche och jordnötter. Mycket goa grejer finns det där om man som jag älskar kladdkaka. Själva grunden (kakan alltså) kommer ursprungligen från den eminenta boken "Kladdkakor
Kletade på denkokadedulcen, alltså kolakrämen… Bra om kakan o ´schmallowsarna har svalnat…. När man hittar ett sånt här recept så händer ngt, utmanings-cellerna i fingrarna vaknar till liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.