Krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken och vitlöken. Servera med ris eller pressad potatis/klyftpotatis eller med couscous och en sallad av tomat/kidneybönor
Kanske lite knasigt att lägga upp receptet på fredagsmiddagen först på söndag kväll, men jag får "skylla" på att vi haft en ytterst aktiv och social helg med goda vänner ochdärmed har det inte funnits tid
Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar. Rengör fläskfiléen och skiva den. Om man vill ha mycket sås så dubbla satsen med créme fraiche blandningen
Stek svampen i lite smör och lägg den tillsammans med tomathalvorna i en smord ugnsform. -) Det blev en julig buffé med en rad goda rätter och så klart glöggprovning och en massa ost
Lyft lite på grytbitarna så att kryddor och vätskor blandas ordentligt med köttet. Skiva morötter och lök i ganska tjocka skivor, krossa vitlökarna lätt
Helstek fläskfilé, potatisbakelse och röd pesto med soltorkade tomater, paprika och röd chili. Äntligen fredag och vad skulle det bli för middag ikväll
Att banka ut fläskfilé, lägga på en god fyllning (gärna med ost) och sedan rulla ihop innan köttet tillagas - det är ett relativt enkelt och bra sätt att få smak på det ganska snälla köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.