Låt dig inte skrämmas av bönlukten, spadet ger ingen smak när du är klar. Kladdkaka, majonnäs och maränger innehåller allt som oftast ägg, men behövs det verkligen
Jag brukar oftast blanda pölsan med fläskkött men dethär köttet var så fint att det blev gott ändå( har provsmakat alldeles för mycket) Lite lite lever är kalas att ha i men det hade jag ingen
Innan servering så toppar du varje filé med tunnt skivad rödlök och ett par skivor stekt bacon. Det finns ju nu också massor av olika varianter av det grundläggande lchf-tänket vilket jag tycker är kanon
Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet och dethär receptet är väl ungefärdet enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vadaffären som sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Färsen var en fet och buljongblöt blandning av gris och kalv och de nämnda hackade gröna citronfyllda oliverna, och jagvarvadefärsen med bacon och mjukkokta hela purjolökar (varifrån snodde jag idén med purjolökarna, någon som kan sin gastrohistoria
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara ärÂfyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  Närjagär van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Detär en populär krydda som odlas för både kulinariska och medicinska ändamål. Det finns gott om vetenskapliga studier som kan bekräfta många av hälsoegenskaperna hos denna kraftfulla och nyttiga krydda
”Ta vad du vill ha och ät hur mycket du vill” är min stadiga replik. Idag närdetär Internationella kvinnodagen tänkte jag bjuda er på en god, mycket fräsch och lite lyxigare fruktsallad
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jordnötssmör är bland det äckligaste jag vet och har så länge jag kan minnas varit det. Jag gjorde en väldigt liten sats eftersom min enda tanke var att använda det till bollarna, men lite blev över
Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Först ut är botten. Spritsa i fyllningen och stick ner plommonen i ett stiligt mönster
Nu ska jag försöka lösa den stora gåtan och tipsa om vad du kan äta tillsammans med kvargen. Många undrar nog vad kvarg är och vaddetär för skillnad på kvarg och Kesella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.