Och de sista stora säckarna gjorde viett riktigt fint veckans bröd av den här helgen. Rundriv och lägg med skarven uppåtpå en bricka som du mjölar med ett grövre mjöl, vi använder grovt rågmjöl
När sockret har smält och antagit en ljusbrun ton klickar du i smöret och låter det smälta med. Vid servering lägg ett litet "ägg" av crème fraiche och löjrom samt finhackad rödlök på varje råraka
Till detta serverade jag pressad potatis och en sallad. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Denna gången blev det tapas och cava på Tapa del Toro och ska ni styra era steg till saluhallen så tycker vi absolut att ni ska försöka få plats vid deras disk för en smakbit, gudars skymning så mycket gott de har att välja på
För när man nu återigen kunde komma ut och besöka en livsmedelsbutik igen (det var ju etttag sedan) reagerade man på att varthän man såg var det färdigmat (
Ni som hängt med oss här ett bra tag nu vet säkert viddetta laget att vi tillhör de som verkligen gillar sillinläggningar och tycker att det är kul att testa nya varianter
I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Blanda lagen i en kastrull, ge den ett uppkok så sockret smälter och låt den sedan kallna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.