Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Både såsen och pajen blev mycket uppskattad och personligen tycker jag att det här är en av de godaste pajerna
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Den ljuvligaste av alla äppelpajer någonsin. Gör den du med, du kommer inte att ångra dig. Jag blandade äpplen från trädgården med köpta lite syrligare
Baka ut den mellan två smörpapper. Skala under tiden äpplena, dela dem i klyften. Vispa under tiden äggulorna med socker samt Maizena till en fluffig äggsmet
Det känns som att det är dags för något sådant, hösten är här och kvar lär den bli. Tänk att först behöva blanda ihop en chokladsås, som sedan ska kallna innan den blandas med andra ingredienser för att gå ihop till en färdig Irish cream
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Pajer den. Godasteäppelpajen. Två plastpåsar fyllda med svenska äpplen var skulden till att det kokades både äppelmos och bakades äppelpaj under några timmar
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
dengodaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. av dengrädden som e kvar eller cream fra. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Godasteäppelpajen. 7 september 2015, 22. 13. Hallå. Blev så himla sugen på äppelpaj med vaniljsås. Det kliade ju lite extra i "bakfingrarna" när man varit iväg hela helgen
Dela mördegen i två delar, den ena delen ska vara lite större än den andra. Dela margarin i små bitar och lägg ovanpå fyllningen och täck med den annan bit av degen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.