några kvistar färsk rosmarin. Ikväll helstekte jag entrecote och till köttet serverades en kantarellsås, crushed sweetpotatoes, brysselkål och ugnsbakade tomater
De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag
Bind köttet med en stektråd (bifogar klipp som visar hur man gör, se längre ner). Helstekt entrecote är mycket gott och praktiskt att laga när man vill bjuda på något festligt till många personer
En mycket elegant bjudrätt som är fantastiskt lätt att lyckas med. Krydda med salt och peppar. Låt champinjonerna rinna av, hacka dem och blanda dem med leverpastejen
I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt. Brysselkål och brynt potatis är gott till och gärna en frisk sallad med apelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.