Blanda havregryn, mandelmjöl och sockret. Tillsätt rumsvarmt smör och till sist äggulorna. Blanda till deg och rulla sedan små bollar som du trycker platta med en gaffel på bakplåtspapper
Knåda försiktigt kakdegen tills ingredienserna har blandats ihop ordentligt. Arbeta snabbt ihop mjöl, Hermesetas lättströ, vaniljsocker och margarin tills blandningen liknar brödsmulor
Ställ in de färdiga bollarna i kylen en stund före servering. Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn
De här kakorna kan man beskriva som små drömmar med smak av kardemumma. Den här typen av kakor går verkligen utmärkt att göra sockerfria bara genom att byta ut socker mot sötningsmedel, dock kan man ju fundera på hur bra vetemjöl är om man ska vara helt ”sockerfri”… Men det blir i alla fall lite bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.