I förrgår visade jag er en kladdkaka med avokado och utanägg, och jag testar vidare med att baka bakverk i samma anda och gjorde därmed äggfriachokladmuffins
Smält smöret och tillsätt vaniljpulvret, vattnet, mjölken, och ägget. 11 st ägg. 1Fyll muffinsformarna till 2/ 3 delar och grädda mitten av ugnen i ca 15 – 20 minuter
Smält smöret och tillsätt vaniljpulvret, vattnet, mjölken, och ägget. 11 st ägg. Fyll muffinsformarna till 2/ 3 delar och grädda mitten av ugnen i ca 15 – 20 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 804
Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. 12 ägg. 1Receptet gäller för 16 st 150 g Arla® Svenskt Smör 2½ dl strösocker 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker 2 ägg 2 dl vetemjöl Frosting. Grädda i mitten av ugnen 12–14 min
Jag följer My Kitchen Stories på Instagram och ibland hittar man recept som man bara måste baka. I förra veckan bakade Camilla en saftig chokladmuffins som både är laktos- och glutenfri samt vegansk
Lägg i spenat och låt den bli mjuk. Knäck ett ägg i varje form. Baka i mitten av ugnen 10–12 min. 4 ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liten rödlök 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk strösocker 2 krm salt 1 krm riven muskotnöt 60 g babyspenat 4 msk Kvibille® cheddar riven 4 msk Arla Köket® vispgrädde 4 ägg ½ krm cayennepeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.