Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Strimla paprikorna och låt fräsa med. Rör ner philadelphiaosten och späd med grädde. Rör ner garam masala och smaka av med tamarisoja och eventuellt mer salt, garam masala
Vispa grädden, rör ner chilisås, curry och lite salt. Bred den vispade gräddsmeten ovanpå och avsluta med 1 skivad banan. 1,5 dl chilisåsmed låg sockerhalt (Ica ett gott liv)
Härligt knapriga, krämiga, heta, ost och jalapenofyllda chili cheese har jag tidigare lagat med panko men nu kände jag mig tvungen att testa mig fram till en variant som passar in i en kolhydratsfrikost
Inte för att jag är fettskrämd på något vis (nej nej) men i detta fallet är det extra påslaget kalorier faktiskt inte värt det med tanke på hur kalasgoda de ändå blir i ugnen utan fritös
Vill man variera sig kan man smaksätta sweetchilisåsenmed koriander eller apelsinskal. Rör ihop kallt vatten med en matsked majsstärkelse (det är viktigt att det är kallt så att det inte klumpar sig)
1Dippsås 11,5 dl ketchup 0,5 dl sweetchilisås 2 tsk balsamvinäger. Kyckling700 g kycklingfilé 1,5 dl vetemjöl 3 ägg, uppvispade 1 l cornflakes matolja, till stekning teka i salt peppar
Färdigköpta nuggets är något jag aldrig köper in i mitt hushåll. Vispa ihop äggen och lägg i en skål, lägg ströbrödet med sat och peppar ihop blandat i en annan skål
6 1 1/2 kg kycklingben 1 1/2 msk maizena majsstärkelse 3/4 dl sweetchilisås 3/4 dl finriven ingefära 3 msk japansk soja 1 1/2 tsk salt flingsalt att strö över koriander till garnering Lägg till i inköpslistan
Nuggets gjorda på bra och rena råvaror, utan några tillsatser och med ett lågt kolhydratsvärde. Det här med kolhydratsladdning har dem flesta förstått att det är fel väg att vandra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.