De smakar inte så mycket och passar därför bra att blanda med det mesta. De små svartgråa fröna är sprängfullda av bland annat proteiner, mineraler och kalcium
Pannkaka med sylt, vispad grädde och kanel. Sonen är inte helt förtjust i scrambled pancakes och jag hade hoppats att han kanske skulle gilla den här varianten bättre, men det gjorde han tyvärr inte
Och så fick jag en stoor chokladask av sonen som arbetar på Netto i går kväll. Därav denna chokladask. Glutenfri saffranskaka med lingongrädde och historien om nyckeltjuven
Toppa med. extra hallonoch citronmeliss. Häll över i en skål och rör ner chiafrön, låt stå tills fröna svällt något, rör om så de fördelas mer jämnt i vätskan och häll upp i glas eller kaffekoppar
Missade dock att dokumentera med kameran, sorry. Till min mug cake serverade jag en portion proteinfluff gjord på Body science casein, smak double rich chocolate och lite tinade hallon
Det blev ett gott födelsedagsfika med squashkaka och whipped cream cheese frosting. Jag bestämde mig då för att baka en squashkaka och utgick från receptet till min mjuka kaka men ändrade lite genom att byta ut lite av mandelmjölet mot kokosnötsmjöl samt la till riven squash och kryddor
Minisemlor med en fyllning av hallon, rå lakritspulver och chiasylt och blåbärsgrädde. Vi tycker att det ger en cool effekt till bullarna och köpte det egentligen bara för att kunna ge svart färg till olika livsmedel haha
Pudra med kakao eller ringla över smält choklad innan servering. Improviserat och gott i alla fall. Blanda övriga torra ingredienser till botten först och vänd därefter ned dem i äggvitan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.