Huvudnumret i det här inlägget är brysselkåloch schalottenlök som bakas knaprigt i ugnen med ett bröd- och parmesanströssel, lite rosmarin och olivolja
Borsta butternutskivornamed olivolja och placera dem på en plåt med bakpapper. Om du som jag inte har en paninipress, använd en helt vanlig grillpanna med en tallrik och mortel i marmor (eller något annat tungt) som press
Dela squashen på längden, ta ur kärnor och så mycket av de fibrösa trådarna du orkar med. Värm squashen i ugnen fem till tio minuter om den har svalnat när du ska servera den
Asiatiska smaksättningar i form av sesamolja, hoisinsås, fisksås, soja och ingefära blandas medbrysselkål (min favorit bland kålsorterna helt klart), morötter, champinjoner, salladslök ochkyckling
Och jag gillar den här mustiga såsen medkyckling, massor av svamp, bacon, squashoch färsk oregano. Stek under tiden squashskivorna till fin färg i olivolja
Jag serverade karrén med pressad potatis och återigen vår avgudade dressade brysselkål - denna gång gjorde jag dressingen med vit balsamvinäger, som omväxling
Skiva brysselkålen tunt. Medan du lagar risotton så tar du ut butternutsquashen från ugnen, stjälper ned i en kastrull eller bunke och mixa med stavmixer
Spara en näve spenat och stek upp resten i smör och vitlök,salta och peppra. Blanda i pumpan, den sparade spenaten,pinjenötterna och pastan i den varma spenaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.