Häll i kalv- eller oxbuljong och grädde, koka upp och låt koka i ett par minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 81 1 ⁄2 gul lök. 3 dl kalv- eller oxbuljong
1 st liten gul lök eller 3 st schalottenlökar ca 25 g smör att steka i 200 g kantareller eller annan svamp 200 g färska champinjoner 1 msk kalvfond 3 dl vispgrädde ev
Har du lagat detta receptet. Har du lagat detta receptet. 1,5 msk peppar *rosépeppar, grönpeppar, svartpeppar – välj eller blanda. 1,5 msk peppar *rosépeppar, grönpeppar, svartpeppar – välj eller blanda
Hettan i receptet justerar du själv efter eget tycke och smak förstås. Nyfiken-Allan skulle kunna äta småspik och spillolja bara det är något han kan tugga på
Blanda samman alla ingredienserna utom redningen i en kastrull. Låt sjuda. Tillsätt redningen stegvis till lagom konsistens och rör om medan såsen tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.