Mosa tomaternaoch blanda ned dem i vinet. Skölj inte ur tomatresterna ur kastrullen. Tillsätt vitlök ochchiliflakes, och värm runt dem i oljan utan att låta vitlöken ta färg
Den mest framträdande smaken är ingefära, vilken blandas med chilioch färsk koriander. Den här rätten är enkel att göra i ordning, läcker och ändå kalorisnål
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chilioch färsk rosmarin
och kommer framöver att leka fram en ny smaksättare till den annars tråkiga. och sen gå med den ursäkten till jobbet eller plugget och sen känna sig tvingad
Kombinationen soltorkade tomater, fetaost och basilika är alltid en vinnare och i kombination med het chilioch mild, lite syrlig creme fraiche blir det en riktig home run
blomkål,. Rör ihop chili, citron, vitlök, kruspersilja och olivolja till gremoulatan. Sätt även in tomaterna med lite olivolja på i ugnen och låt rosta tills de får lite färg, ta ut när de börjar se färdiga ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.