Blanda allt i ett glas och tillsätt rikligt med is och två apelsinskivor. Passar då på attrekommenderaen god drink, avnjuten i såväl Italien som Österrike
Så beslutade jag mig för att göra baconkorgar till äggmuffins. Densenaste veckorna har jag haft alldeles för mycket att göra och jag har till råga på allt blivit förkyld
Skär potatisenochpurjolöken i små bitaroch fräs dem i en kastrull så att de får lite färg. Hela den här dagen har jag hållt på med ett långkok på grytbitar av nöt som vi ska äta imorgon till middag, grytor blir ju alltid godare efter att ha stått i kylen över nattenmen det doftar väldigt gott redan nu =)
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
Efter en vecka på Kreta med massor av god grekisk mat så var det skönt att komma hem ochäta något lite lättare som ändå mättaroch då gjorde jag den här goda potatisochpurjolökssoppan till middag igår
Slutligenhöftar jag ihop en soppa som framförallt är inspirerad av det recept jag fick på Fond i Göteborg för flera år sedan, servitören som såg att jag gillade soppan kom tillbaks med instruktioner från kocken (här snackar vi service) som bland annat bestod i attendast använda denvitadelen av purjolökenoch blanda ner vispad grädde innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.