Det är ingen jävla tvekan om att sommaren är här. Låt koka någon minut och ta sedan från plattan. Häll blandningen i grytan och värm långsamt samtidigt som du vispar
Här ska ni få se beviset på att form ingen betydelse har. Denna bild fick jag av Kaija en läsare och bakare, detta är receptet Kransbröden ur Baka matbröd med LCHF x 3 = två fina limpor
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
I min värld hör saften sommaren till, ingen sommar utan hemkokt saft. Men det kan vara positivt eftersom den därför lämpar sig att göra sylt eller eftersaft av
Men var tusan skulle det rökeriet stå, nere på gården hade det kanske inte blivit någon uppskattat detalj i stadsplaneringen och förmodligen hade Miljö och Hälsa haft en del synpunkter på installationen
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Jag måste erkänna att detta var riktigt jobbigt som förstagångshummerkokare
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.