Denna kycklinggryta är enkel att göra, smakrik och väldigt god. Vill du ha grytan tjockare i konsistenten, strö i lite maizena, rör runt medan det puttrar
Lägg ner korven i grytan och tillsätt krossad vitlök, tomatkross, vatten och buljongtärning. Smaka av grytan och strö över salamiröran och hackad persilja
Fräs lök och vitlök i oljan i en gryta. Tillsätt färsen och smula sönder den. Tillsätt selleri, tomatkross, köttbuljong, spansk peppar, äpple, rostad paprika, salt och peppar
Servera grytan med ris, bananskivor, russin, ananas, jordnötter och mango chutney. Tillsätt mjölet i den kalla grytan och rör om medan grytan kokar upp och sedan sjuder, ca 15 minuter
Fräs den i matfett i en gryta. Servera grytan med nykokt ris och broccoli. Skala och hacka löken. Tillsätt Tikka masala och låt kryddpastan fräsa med löken någon minut
Krydda laxen med salt och peppar, och lägg i en form. Skala och hacka löken och fräs den mjuk i smör. Strö i örter och tillsätt vin, buljongtärning, senap och grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.