Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Vi hade recept på enplommonsås som vi gjort tidigare som vi visste skulle passa bra till så den fick det bli, plus lite gratinerad potatismos, sen var vi i hamn
Till det grillade gjorde jag en kall sås med bla lök, paprika och färska örter i. Ingredienser. Kör alla ingredienser i en mixer eller matberedare utom oljan som du sedan häller försiktigt i sist
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
Vi åt enjättegod lax till lunch idag, dippsåsen var det bästa. Försöker äta fisk två dagar i veckan, det är inte alltid så lätt att variera sig men testar lite nytt ibland
Jamenden här såsen var ju bara för tokgod. Skala och hacka löken till såsen. Två väldigt sköna dagar på ett fritids med personal som gillar sitt jobb - vilket också smittar av sig på barnen
såg ensås, med mynta och fetaost, på Helenas blogg i går som jag blev sugen på att testa. Sitter och mumsar på lite svenska jordgubbar med lättvispad grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.