Toves påskägg - gubbröra, äggkräm med brynt smör och fyllda ägghalvor
50 g löjrom . 0,5 dl plockad dill. 4 ägg, hårdkokta . ev 50 g hackad ansjovis . 1 dl majonnäs . 1 liten schalottenlök , finhackad. 0,5 msk finriven färsk pepparrot . 4 msk majonnäs . 1,5 tsk japansk soja . Äggkräm med brynt smör och löjrom6 ägg 1 dl vispgrädde 100 g smör 50 g löjrom 1 msk finhackad gräslök 0,5 dl plockad dill salt svartpeppar, nymald. Gubbröra4 ägg, hårdkokta ev 50 g hackad ansjovis 1 dl majonnäs 1 msk kaviar 1 liten schalottenlök , finhackad 1 msk finhackad dill knäckebröd eller kavring till servering. Ägghalvor med pepparrotskräm och sesam4 ägg, hårdkokta 0,5 msk finriven färsk pepparrot 4 msk majonnäs 1,5 tsk japansk soja 1 msk svarta sesamfrön 2 msk smörgåskrasse
www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.